Uploaded image for project: 'Nuxeo Studio'
  1. Nuxeo Studio
  2. NXS-3085

[Branding-Login] When not applying 'application logo', the custom login logo is not shown

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 29
    • Fix Version/s: 30
    • Component/s: Branding / Theme

      Description

      The branding feature builder adds a "display:none" style, this should be done only for < 7.10.

      Tested for > 7.10:
      1. app logo2 / not use app logo + logo1 in URI field -> OK Login logo1, App logo2
      2. app logo2 / not use app logo + empty URI field -> OK Login no logo, App logo2
      3. app logo2 / use app logo + logo1 in URI field -> OK Login logo2, App logo2
      4. app logo2 / use app logo + empty URI field -> OK Login logo2, App logo2
      5. no app logo / use app logo + logo1 -> OK Login & App, default logo (Nuxeo)
      6. no app logo / use app logo + empty -> OK Login & App, default logo (Nuxeo)
      7. no app logo / not use app logo + logo1 -> Ok Login logo1, App default logo (Nuxeo)
      8. no app logo / not use app logo + empty -> OK Login no logo, App default logo (Nuxeo)

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                PagerDuty

                Error rendering 'com.pagerduty.jira-server-plugin:PagerDuty'. Please contact your Jira administrators.